Inviterte til julegrytekonsert – se bilder

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Onsdag kveld arrangerte organist Leif Ingvald Skaug julegrytekonsert i Hærland kirke. I disse dager når ikke så mange kan samles ble det besluttet at konserten ble streamet.

Se bilder nederst i saken!

ANNONSE

Med seg på konserten hadde han blant annet Trygve Skaug, Lewi Bergrud, Frøydis Grorud, Eva Iselinn Erichsen, Miriam Vaga, Halldis Kirkeng, Anette Kvernhusengen og flere andre. Disse var med på å slå et slag for Frelsesarmeens arbeid i Norge. På konserten ble det julesanger, historier, stort kor og flere gjester på løpende bånd. I tillegg til at konserten ble sendt live var det også mulighet for at noen kunne se konserten på kirkeveggen i Hærland.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.