Juleturneen er avlyst: – Jeg er så utrolig lei meg!

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Onsdag 22. desember skulle Trine Rein og gjesteartist Adrian Jørgensen ha opptrådt i Eidsberg kirke. På grunn av de nye restriksjonene er denne konserten nå avlyst.

Den siste konserten i årets turné var i Moss kirke tirsdag kveld. Der var også Aquarius-koret fra Askim med.

– Fra og med i morgen har jeg blitt nødt til å avlyse resten av denne fine turnéen på grunn av de nye restriksjonene. Jeg er så utrolig lei meg! Hadde gledet meg til å reise rundt i førjulstiden med de fineste gutta i band og crew, samt lage vakker musikk i lag med alle de flotte korene som har øvd inn konserten siden i sommer… så mye arbeid, så mange forberedelser, så store investeringer – og så vipps er det over som ved et trylleslag…, skriver Rein på sin Facebook-side.

Rein, som bor i Skiptvet, innrømmer nå at hun er gørsliten.

– Det har vært et vanvittig kjør med all usikkerheten omkring nye restriksjoner, økt smittetrykk fra delta-varianten, ny runde med omikron-varianten, og ditto sviktende billettsalg for hele kulturbransjen. Spørsmålene har haglet – blir det konsert, eller ikke… En juleturné koster alt jeg har av kapasitet om jeg ikke i tillegg skal forholde meg til all usikkerheten som har vært. Nå vil jeg takke alle som har kommet som publikum for å få med seg årets Julegaven-konsert, fortsetter artisten.

ANNONSE

Konserten «Julegaven» er i år for åttende gang og de rakk noen konserter før de avlyste resten av turneen. Årets band består av Trine Reins faste musikere: Olav Torgeir Kopsland, Kenneth Bjørdal og Alexander Pettersen. På lyd: Bodvar Tornes.  

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.