Anders Riseng viser stolt fram Slakterens bidrag til julekalenderen. FOTO: Adrian Sellstrøm

Slakteren Brygghus med i riksdekkende julekalender

Julen nærmer seg med stormskritt, og Slakteren Brygghus i Mysen leverer øl til Lokalbryggs landsomfattende julekalender.

I julekalenderen er det de lokale bryggeriene som skal skinne med sine øl-produkter. I julekalenderen finner man øl fra bryggerier fra hele Norge.

Blant de 23 bryggeriene som er representerte, er Slakteren Brygghus i Mysen. Bryggeriet har høye forventninger til deltakelsen i julekalenderen.

– Vi har levert ølboksen «Julenek». Den er valgt ut spesielt for denne julekalenderen, og målet er å selge tre tusen kalendre på landsbasis, forteller Slakterens Anders Riseng til Indre24.

Det utvalgte ølet fra Mysen er et klassisk juleøl brygget på norsk malt og kveik.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Bryggeriet i Mysen sentrum. FOTO: Adrian Sellstrøm

– Vi er glade for å ha med oss Slakteren Brygghus i årets kalender, vi vet at de alltid leverer kvalitet og spennende smaker til våre kunder, sier produktsjef i Lokalbrygg Jørn Idar Kvig i en pressemelding.

Han legger til:
– Vi har jobbet med denne kalenderen siden januar, for å sørge for høyest mulig kvalitet og variasjon for øldrikkere over hele landet. Å ha med Slakteren Brygghus er en viktig del for oss, og sørge for at vi når dette målet, avslutter Jørn Idar.

Lokalbrygg forteller at de setterstor pris på at Slakteren Brygghus er representert i årets julekalender for de som liker øl – og håper å få fortsette jobben med bryggeriet i lang tid fremover.

– Det er ikke hvilke som helst bryggerier som får være med i Lokalbryggs Julekalender. Her er det beste av det beste fra den lokale bryggerikulturen i Norge. Det er mangfold – og det er kvalitet. Hele ideen er å gi norske håndverksbryggerier en markedsplattform de ellers ikke ville hatt, og vi synes det er bra at Slakteren Brygghus er med på å få dette til, avslutter daglig leder Eirik Tomter.

Jørn Idar Kvig gleder seg til julen – og årets julekalender. Foto: Fredrik Alm.

ANNONSE

ANNONSE

Tyver spaner i nabolag i Indre Østfold på natta

Stage Dolls og Return til Greåkerdagene neste år