Også i år skal årets skjetving kåres under tenningen av julegrana. Foto: Per Morten Bergseth/ Skiptvet kommune

Tenning av julegrana utenfor kommunehuset

Førstkommende søndag er det klart for julegrantenning ved kommunehuset i Skiptvet. I tillegg er det også lansering av bygdebok og kåring av årets skjetving.

Denne gangen har kommuneledelsen bestemt at det ikke vil være arrangement inne grunnet høyt smittetrykk i kommunen.

– Så kle godt på dere, hold avstand til de dere møter og kom og bli med på aktivitetene vi har forberedt ute. Her kan dere få kjøpt julegaver, synge til juletreet, komme i julestemning og jammen har julenissen lovet å ta en tur, skriver Nina Svartedal i arrangementskomiteen i Skiptvet-gruppa på Facebook.

Hun legger også til at arrangementet begynner kvart over tre med at den nye bygdeboka lanseres og legges ut for salg.

– Det blir også flere forskjellige salgsbord ute og Lions vil selge gløgg så vi har litt å varme oss på. Halv fire deler ordføreren ut prisen Årets skjetving før Frank og Stine Tangen framfører familieforestillingen «Jakten på julestemningen» som avsluttes med at ordføreren tenner grana klokka fire.

ANNONSE

Skiptvet Musikkorps og Skiptvet Sangkor som leder det hele gjennom de faste julesangene som man synger til ære for julegrana.

– Kveldens udiskutable høydepunkt er når julenissen kommer med nisseposer til barna like før vi alle sier takk for i dag og vel hjem.

ANNONSE

ANNONSE

Avlyser førjulskveld med sangkoret

Aremark kommune stenger ned på grunn av økende smitte