Stein Erik Lauvås. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Lauvås trekker seg som leder

Stein Erik Lauvås fra Marker annonserte på Østfold Arbeiderparti sitt årsmøte at det blir endringer i ledelsen. Han har sittet som leder siden 2014 og gir seg nå etter 7,5 år i vervet.

– Østfold Arbeiderparti takker Stein Erik Lauvås for innsatsen han har lagt ned som partileder. Vi ser videre fram til videre samarbeid i hans virke som stortingsrepresentant for Østfold Arbeiderparti, opplyser partiet i en pressemelding, ifølge Sarpsborg Arbeiderblad.

ANNONSE

Lauvås var tidligere ordfører i Marker i ti år. Marker-mannen har siden 19. oktober sittet som stortingsrepresentant for Østfold i energi- og miljøkomiteen. Siri Martinsen tar nå over som leder frem til en ny er på plass. Med seg får hun Svein Olav Agnalt fra Skiptvet som konstituert nestleder i samme periode.

ANNONSE

ANNONSE

Et samfunn snudd på hodet

Jente på elsparkesykkel påkjørt i Råde – fløyet til Ullevål