Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Samlet inn 109 000 kroner til Rosa sløyfe

Circle K-stasjonene i Østfold fikk inn 109 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Rakkestad samlet inn aller mest i distriktet.

I år fikk stasjonene i Østfold-traktene inn i underkant av 109 000 kroner til brystkreftsaken.

Det var Circle K Rakkestad som samlet inn aller mest i år – hele 29 094 kroner. Deretter følger Circle K Mosseporten med 11 883 kroner, Circle K E18 Sekkelsten i Askim med 11 569 kroner, Circle K E6-Storebaug i Moss med 10 225 kroner og Sarpsborg-stasjonen Circle K Alvim med 9865 kroner.

Videre på lista finner vi de to Fredrikstad-stasjonene Circle K Freskoveien med 9822 kroner og Circle K Østsiden med 8161 kroner samt Circle K Ørje med 7593 innsamlede kroner.

Rosa jubileum

– Dette var tiende gang vi deltok på Rosa sløyfe-aksjonen. Jeg er utrolig takknemlig for den fantastiske innsatsen våre medarbeidere har lagt ned i alle disse årene – og våre gavmilde kunder fortjener også en stor takk, sier Ann Helen Våge, direktør for marked og kategori i Circle K Norge.

Circle K Norge er én av samarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen, som arrangeres av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen. På landsbasis har de samlet inn mer enn 2,6 millioner kroner gjennom hele oktober.

– Det er inspirerende å se alle de kreative ideene ute på stasjonene. Også i år har vi farget oktober rosa på Circle K, sier Våge.

Roser de stasjonsansatte

Generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross, er imponert over innsatsen de ansatte ved stasjonene legger ned hvert år.

– Gjennom all slags kreative og sprelske påfunn, som rosa bilvask, rosa BH-er og ansatte med rosa hår, er de med på å bevisstgjøre dem som ferdes langs norske oktoberveier om viktigheten av å følge med på forandringer i brystet. Deres engasjement er med på å redde liv, sier hun.

ANNONSE

(Pressenytt)

FAKTABOKS

På innsamlingstoppen i Østfold i 2021:

1. Circle K Rakkestad

2. Circle K Mosseporten

3. Circle K E18 Sekkelsten

4. Circle K E6-Storebaug

5. Circle K Alvim

ANNONSE

ANNONSE

Vinneren av årets julesangkonkurranse er kåret

Aldri mer krystallnatt for 22. gang – her er varaordføreren sin appell