Kimberly Vedal (f.v), Cecilie Flermoen (eier), Cato Arnesen (eier), Jeanette Arnesen (daglig leder) og Jannicke Martinsen. Alle foto: Nina Johansen Bullock

Nytt spisested og bakeriutsalg i Askim

Fristelser i fleng lokket lokalbefolkningen på åpningsdagen. Indre Østfold Bakeri er kjent både på Knapstad og i Skiptvet.

Eierne, Cecilie Flermoen og Cato Arnesen, har lenge vært på utkikk etter en lokasjon i Askim. Da det ble ledige lokaler på torget slo de til. Kafeen ved Langliskolen i Skiptvet er omgjort til et større bakeri og produksjonen blir større.

– I Skiptvet holder vi kun åpent på lørdager og søndager, men her holder vi åpnet alle dager unntatt søndag, forteller Cato.

Da Indre24 avla et besøk mandag var det et godt besøk av cafégjester. En hyggelig atmosfære og mange fristelser i disken.

ANNONSE

– Vi tar også imot bestillinger for levering. Kaker, snitter, smørbrød og makroner leveres. Når det nærmer seg jul, vil også overraskelser bli å finne i disken, fortsetter eierne.

En fornøyd gjeng på åpningsdagen ønsker indre østfoldinger velkommen til sin nye kafé og utsalgssted midt på torget i Askim.

ANNONSE

ANNONSE

Lanserte ny konjakk

Mathea (16) vant bronse i innendørs NM i sprangridning