Foto: Per Morten Bergseth/ Skiptvet kommune

Kulturaften i Skiptvet – se bilder

Søndag ettermiddag var det kulturaften med mange ulike innslag i aulaen på Kirkelund skole.

– Skiptvet musikkorps, Skiptvet seniordans og Skiptvet sangkor ga arrangementet en flott start med musikk, sang og dans som virkelig satte stemningen i publikum, forteller kultursjef i Skiptvet kommune, Per Morten Bergseth.

Yngvar Nilsen fortalte om bygdeboka bind 5 som lanseres 28. november. Ada Sobieska og Sora Marie Borgen som er elever ved kulturskolen ga publikum flott pianospill.

ANNONSE

Denne ettermiddagen ble det også delt ut stipender. Sara-Marie Borgen mottok kulturstipendet på 10.000 kroner, mens Lars Hjalmar Gjerstad Aase og Flynn Anthony Gullhaug Holton fikk motivasjonsstipendet på 10.000 kroner. Disse stipendene ble overrakt av hovedutvalgsleder for hele og kultur, Oda Svae.

– Nes lenseteater ble representert ved Susan Bos og vi fikk her en fremføring av Kristin Lyhmann sitt dikt om Glommas ferd fra Røros til Fredrikstad. Vi fikk også høre musikken til «Spor i vann» som er komponert av Gunleik Groven. Susan Bos ledet oss fint gjennom programmet som kveldens konferansier, fortsetter kultursjefen.

ANNONSE

ANNONSE

Åpning av fotoutstilling med Marina Rastad Tennefoss

Lanserte ny konjakk