Foto: Marina Rastad Tennefoss

Åpning av fotoutstilling med Marina Rastad Tennefoss

Årets siste separatutstilling på Galleri Art To Be blir en fotoutstilling med portrett- og kunstfotograf Marina Rastad Tennefoss fra Askim. Åpningen er lørdag 13. november klokken 14.00.

Marina er født i 1973 i Oslo, men er bosatt i Askim. Hun tok sin grunnleggende fotoutdannelse ved Nordic School of Photography. Etter det har hun deltatt på kurser/workshops med fotograf Morten Krogvold flere ganger i Vågå, Venecia, Roma og Oslo. Marina har også deltatt på workshop med Joice Tenneson på Inderøy og Arno Minnkinen på Hvaler. I 2020 tok hun etterutdanning og fordypning i fotofaget ved Nordic School of Photography.

Marina har mottatt masse heder og omtale rundt sine prosjekter og fått flere priser. Både i lokalmiljøet, i innlandet og utlandet har hun også bidratt med undervisning og holdt foredrag. Hun har bl.a. undervist i fotografering for ungdom i Askim og Sandefjord, samt undervist på Mysen videregående skole, medier og kommunikasjon. Hun har i tillegg holdt workshops i Sintra i Portugal og i Vietnam.

Marina arbeider som portrett og kunstfotograf. Bildene skapes alltid av en ide med forankring inn til kjernen av hva hun er opptatt av og egne livserfaringer.

Marina har alltid vært glad i naturen og lar seg inspirere av bl.a norske folkeeventyr, som i serien Silent Fairytales hvor mange av bildene er fotografert eller inspirert av Jotunheimens forgård med jotner og troll og Peer Gynts rike.

ANNONSE

Med en kjærlighet til mennesker og deres historie skaper hun sitt eget univers, hvor håpet er at betrakteren også kan kjenne seg igjen i magien, og lage sine egne eventyr.

Fotoutstillingen blir stående i perioden 13.-21. november.

(Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Ga bort billetter til Skatten på sjørøverøya: – God integrering med gode opplevelser

Kulturaften i Skiptvet – se bilder