Roar Fundingsrud mottar heder og ære på vegne av tennisklubben. Foto: Privat

Tennisklubben kåret til årets anleggsutvikler

Mysen Tennisklubb fikk sist helg prisen for årets anleggsutvikler på det årlige Tennisforum i Norges Tennisforbunds regi. Overrekkelsen foregikk på Ullevål stadion hvor også flere andre fikk utmerkelser.

– Christian Ruud fikk blant annet prisen som årets trener. Så vi er i godt selskap, og er stolte over å motta en så gjev pris, skriver tennisklubben i en e-post.

Fra begrunnelsen:

ANNONSE

Årets anleggsutvikler ble Mysen Tennisklubb som har lykkes med å få opp en flott rackethall og videreutviklet et uteanlegg både for tennis og padel. De har klart å engasjere hele kommunen og lokalsamfunnet og har hatt svært god kontroll på økonomien både i investeringsfasen og nå i drift. 

Mysen TK har arbeidet målrettet og langsiktig. Mer enn 6.500 dugnadstimer er lagt inn i anlegget. Alt fra planlegging til håndverksfag  og Mysen har åttedoblet medlemstallet siden hallen kom opp. Hallen huser tennis, badminton, bordtennis, squash og så har anlegget både tennis og padel utendørs.

Mysen Rackethall. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

ANNONSE

ANNONSE

Mann tiltalt for drap i Sarpsborg

Ingen innføring av lokal forskrift