Ordfører Anne-Grethe Larsen og Skiptvet kommune skal kåre "Årets Skjetving". Arkivfoto: Per Morten Bergseth

Årets skjetving skal kåres – kommunen ønsker forslag

Under julegrantenningen utenfor kommunehuset i Skiptvet 28. november skal også «Årets Skjetving» kåres. Nå ønsker Skiptvet kommune forslag til kandidater.

Dette er kriteriene: En pris til en person, organisasjon eller en gruppe, som har utmerket seg eller gjort en innsats for Skiptvet samfunnet i 2021 eller over noe tid, innsatsen skal ikke ha vært utført på bakgrunn av egen økonomisk vinning

ANNONSE

– Send forlag til kandidater og begrunnelse innen 12.11.2021 til postmottak@skiptvet.kommune.no Merk mailen: Årets Skjetving 2021. Vi håper på mange gode kandidater, skriver kommunen på sin Facebook-side.

ANNONSE

ANNONSE

Solberg på sjuendeplass i Rally Catalonia

Arrangerte turnering for barn i rackethallen