Foto: Nina Johansen Bullock

Arrangerte Thai Food Festival

I og utenfor kommunehuset i Skiptvet søndag var det klart for en festival med ekte thailandsk mat. Her kunne man prøve seg på den sterkeste maten eller utforske hva det thailandske kjøkken har å by på.

All inntekt som kom inn går til bygging av toalett ved meditasjonshallen hos Skiptvet Buddhistkloster. Søndagens festival ble arrangert på initiativ fra frivillige støttespillere av Skiptvet Buddhistkloster. De tilhører den thailandske skogklostertradisjonen, og legger vekt på refleksjon og meditasjon for å utvikle visdom og medfølelse. Ønsket deres er å gjøre dette tilgjengelig for alle genuint interesserte. Festivalen ble godt besøkt og mange personer fra ulike steder i Indre Østfold tok turen.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Sykler du uten lys har sjåføren bare sekunder på å reagere

55 nye årsverk og økt satsing mot nettovergrep i politiet