Viseklubben Lars. Foto: Privat

Inviterer til viseklubb på fortet

Viseklubben Lars gleder seg til å og endelig kunne spre litt musikkglede igjen. Fredag 29. oktober klokken 18.00 inviterer de til musikk- og sangglede på Høytorp fort i Mysen.

– Utenom visesang så blir det også mulighet til å nyte kvelden med god mat og drikke. Restaurant Fortet har alle rettigheter og kommer til å ha to retter på menyen denne kvelden, skriver viseklubben i en pressemelding.

I løpet av årene Viseklubben Lars har eksistert har de samlet over 450 viser og låter.

– Litt av repertoaret har dem alt fra norske artister og grupper som «Klovner i Kamp, Halvdan Sivertsen Jahn Teigen, Ole Ivars, Trang Fødsel og Prøysen» m.m.  De har stort internasjonalt utvalg i sine lister som fra «The Beach Boys, Katie Melua til Evert Taube». Har også samiske, afrikanske og søramerikanske viser og samt gamle og nye kjente poplåter. Viser med morsomme og glade tekster er også noe klubben er kjent for, står det å lese i pressemeldingen.

De kan love at det blir god stemning med dyktige musikere med gitarer, bass og rytmeinstrumenter.

ANNONSE

Den glade gjengen ønsker også nye medlemmer velkommen.

– Er du en glad sangfugl som ønsker å synge i ett godt sangmiljø? Ta kontakt.  Viseklubben Lars har egne Facebook-side hvor du kan kontakte oss eller via leder Ann-Kristin Sæther.  Vi øver hver onsdag kl. 18.30 – 21.30 på Mysen klubbhus.  

Til arrangementet den 29. oktober er det ønskelig at publikum kjøper billetter på forhånd.

ANNONSE

ANNONSE

Internett-trøbbel for Telia-kunder

Ny musikkvideo fra Hagle