Sanne Kvitnes (f.v.), Egil Andreas Skurdal og Kornelia Sletten Haugen. Foto: Privat

Disse tre skal spre vakre høsttoner i kulturhuset

Kornelia Sletten Haugen fra Trøgstad og hennes gode venner Sanne Kvitnes og Egil Andreas Skurdal holder konsert i Askim kulturhus søndag 17. oktober.

– De tre musikerne har plukket med seg noen av de fineste sangene de vet om, alt fra de store og mektige til det nære og kjære. De tre har briljert på hver sin front de siste årene og gleder seg stort til å dele scenen sammen. Bli med inn for en pause fra høstmørket, og en konsert dere sent vil glemme. Vi gleder oss, skriver de i en pressemelding.

Egil er et av landets absolutt største talenter innen musikalsk humor, noe han blant annet viser gjennom egne show med gjester som Else Kåss Furuseth og Nicolay Ramm. Han slo gjennom i 2020 som voice-over på Love Island, topp 50 i Idol og våren 2021 var han sidekick i Senkveld på TV2. Nå er han klar med show på prestisjetunge Latter i Oslo. 

Kornelia er en lokal sanger og skuespiller som de siste årene har holdt til i Oslo, men som nå har vendt snuta hjem til Trøgstad for å satse på kunsten. Hun har i sommer jobbet som skuespiller i Kristiansand Dyrepark og medvirket på ulike konserter og forestillinger rundt om i landet. I november og desember er hun aktuell med juleturnéen «Jula på Hjul». 

Sanne jobber som skuespiller og sangerinne, og regnes som et av musikalscenens nye stjerneskudd. Hun gjorde brakdebut i «Chess» på Folketeateret, i rollen som Florence Vazi – en rolle hun også vant «Årets musikalartist» for under Musikkteaterprisen 2021. Nå inntar hun snart legendariske Chat Noir med perler fra musikalens verden.

Konserten i Askim kulturhus har fått navnet «Voksesmerter».

ANNONSE

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Ny musikkvideo fra Hagle

Avholdt kontroll i Askim, Mysen og Trøgstad