Maja Hansen. Foto: Mester Grønn

Maja (41) er årets butikkleder: – Jeg er stolt og rørt

Mandag avholdt Mester Grønn sin ledersamling for alle butikkledere og nestledere på Sundvolden hotell.

Med over 300 mennesker samlet var det sitrende følelse i deltakerne. Kan vi dette? Skal vi ikke holde meteren? Kan vi klemme? Svaret var ja til alt.

ANNONSE

Det var Maja Hansen, butikkleder på Mester Grønn Morenen, glad for når hun mottok prisen som årets leder blant 136 butikkledere i Mester Grønn-kjeden. Den kjente komikeren og programlederen Truls Svendsen overrakte prisen sammen med administrerende direktør i Mester Grønn, Erling Ølstad.

– Maja er engasjert, utholdende, og opptatt av både ansatte og kunder. Når myndighetene stengte butikken, og dagligvaren fylte på med blomster, engasjerte hun både ordføreren og andre for å ivareta arbeidsplassen. Kunder reiser langveisfra fordi de vet at på Slitu får de det de vil ha. Maja er en strålende rollemodell for andre ledere i kjeden, sier Ølstad i en pressemelding.

Hansen selv er naturligvis fornøyd med prisen.

– Jeg er stolt og rørt, men dette er en hyllest til alle. Jeg hadde aldri kunne være den engasjerte lederen jeg er uten ett fantastisk team i ryggen som spiller meg god. Det er en utrolig stor annerkjennelse å bli kåret til årets leder blant så mange gode folk, sier Maja Hansen i pressemeldingen.

Maja Hansen og og nestleder Trine Edvinsson. Foto: Mester Grønn
Truls Svendsen og Maja Hansen. Foto: Mester Grønn

ANNONSE

ANNONSE

VIDEO: Åpning av Høytorp B3

To biler involvert i ulykke