Kadafi Zaman. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Kommer til Askim for å bokbades

Førstkommende onsdag er det bokbad med TV2-journalisten Kadafi Zaman i Askim kulturhus.

I jobben som journalist har han opplevd dramatiske ting med å dekke de grusomste katastrofer over hele verden. Han har også blitt overfalt og arrestert i sin jakt på nyheter. Nå kommer han til Askim for å bokbades av Lise Solberg Jensen fra Innbyggertorg og bibliotek i Indre Østfold kommune. Etter samtalen blir det boksignering.

– Arrangementet er gratis, men pga smittvern må alle registrere seg ved å hente ut en fribillett. Trykk på «Gratis inngang» for å registrere din fribillett, opplyser kulturhuset på sin nettside.

ANNONSE

Panelsamtale med inviterte gjester

Denne kvelden er det også panelsamtale der overordnet tema for kvelden er hvordan man skal forebygge ekstremisme, og at terrorangrep som i 2011 ikke skal skje igjen.

– Indre Østfold kommune er en kommune med stor grad av utenforskap, derfor føler kommunen et særlig ansvar for å ta tak i denne problematikken. Kvelden innledes med et foredrag av TV2-journalist Kadafi Zaman. Han vil deretter bli en del av panelet som består av to overlevende etter 22. juli angrepet, SLT-koordinator i kommunen og en representant fra forebyggende enhet hos politiet, står det å lese på kulturhusets nettside.

Kveldens møteleder er varaordfører Kathrine Hestø Hansen.

Kathrine Hestø Hansen. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

ANNONSE

ANNONSE

Lokal kvinne vant to millioner: – Dette var virkelig litt av en overraskelse

Godt fornøyd med en femteplass sammenlagt