Her er Ingveig Håkonsen i aksjon i Kristiansand for to uker siden. Foto: Privat

Godt fornøyd med en femteplass sammenlagt

Det siste løpet i trial-VM gikk av stabelen i Gouveia i Portugal lørdag. Dette var det sjette løpet for kvinnene, mens herrene har hatt flere runder i år.

Ingveig Håkonsen fra Skiptvet Motoraktivitetsklubb er eneste norske fører som har kjørt høyeste klassen (TrialGPWomen) hele sesongen. I lørdagens løp ble det sjette plass.

– Ingveig forteller at det ble litt stang ut i noen seksjoner, og at det hadde vært hele 7 seksjoner i bekk (av 12 pr runde), som nok er noe hun har fått trent for lite på denne sesongen. Hun sier videre at hun er godt fornøyd med at det holdt til en femteplass sammenlagt, står det å lese i en e-post lørdag kveld.

Skiptvet-jenta deltar med kvinnelandslaget i Trial des Nations (lag-VM) sammen med Seline Meling fra Riska og Huldeborg Barkved fra Vaulali. Her skal de prøve å forsvare en bronsemedalje fra 2019 som er sist gang lag-VM ble arrangert for trial.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Kommer til Askim for å bokbades

Rykket ut til røykutvikling i bolig