Foto: Privat

Ny VM-helg gjennomført for Ingveig (22)

Denne helgen ble det kjørt to runder i VM i trial i spanske Pobladura des Regueras. Ingveig Håkonsen fra Skiptvet fikk en fjerdeplass i den høyeste kvinneklassen, TrialGPWomen lørdag.

22-åringen var veldig godt fornøyd med kjøringen lørdag og spesielt andrerunden som var god med en halvering av prikkene fra førsterunden.

– Hun hadde håpet å kunne holde det nivået også gjennom hele søndagen, men syntes nok ikke helt hun fikk den samme flyten i kjøringen og fikk noen flere femmere og endte med en sjetteplass denne dagen. Det var tøffe seksjoner, men med god variasjon i terreng og hindringer, opplyses det i en e-post søndag kveld.

Håkonsen ligger fremdeles på en femteplass i sammendraget når det gjenstår ett løp førstkommende lørdag i Gouveia i Portugal.

ANNONSE

– Samme sted skal hun delta i Trial des Nations (lag-VM) med kvinnelandslaget dagen etter VM-avslutningen. I tillegg til Ingveig, er vestlendingene Huldeborg Barkved og Seline Meling på landslaget. Norge har en bronsemedalje å forsvare fra 2019, står det å lese videre i e-posten.

ANNONSE

Skapte liv i Askim sentrum

Arrangerer Hjertefred for sjuende gang