Foto: Privat

Åpning av separatutstilling

Kunst av alle varianter førstkommende helg, med tre utstillingsåpninger på lille Tomter, hvorav den ene på Galleri Art To Be.

Lørdagen fylles sentrum med markedsboder idet den årlige Tomter-dagen arrangeres. Samtidig åpnes separatutstilling på Galleri Art To Be med kunstneren Anne Gro Johansen fra Oslo. Dette blir også første separatutstilling denne høsten i galleriet.

Anne Gro jobbet opprinnelig med tekstiler, vevde tepper. I forbindelse med veving malte hun mønsterkartongene i full størrelse og ble etter hvert fascinert av maleriet i seg selv. Dette førte til at hun søkte seg inn på billedkunstner-utdannelsen på Nydalen kunstskole.

Anne Gro har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland. Hun er i tillegg utdannet kunst- og håndverkslærer, noe som er hennes daglige yrke.

Maleriene hennes er oftest inspirert av naturen, ikke portrettert i minste detalj,  men hun søker en form som gjenskaper opplevelsen eller en følelse av opplevelsen

ANNONSE

Hun kan også bli opphengt i en farge, eller fargekombinasjon,  og vil bruke denne om og om igjen til hun føler at hun mestrer den,  eller den har den klangen hun ønsker.

Vi åpner utstillingen kl 12.00 lørdag 11. september. Tomter fylles med kunst siden også kunstneren Helga Bosten åpner sin vanlige høstutstilling kl 14 samme dag på Roås gård i Tomter, med Leif Alnes fra Oppegård som gjesteutstiller.  Søndag blir det en kulturopplevelse hos Grethe Anna Larsen og Arne Aalberg i Tolfshusveien 29B på Tomter med tre kunstnere fra Indre Østfold. Kunst og kultur, samt markedsboder vil stå i fokus på Tomter denne helgen!

Utstillingen til Anne Gro Johansen vil kunne sees i tiden 11.-26. september. Åpent alle dager unntatt mandager.

(Innsendt sak)

ANNONSE

37 forelegg og tre førerkortbeslag

Slik gikk det da UP kontrollerte trafikken