Konsert i Hærland kirke 7. september

Det er fortsatt fint lys selv om vi nærmer oss høsten, og vi er glade for å ønske velkommen til konsert med Helga Johanne Størdal og Trio Serafin!

Trio Serafin består av søstrene Daria (klaver), Julia (fiolin) og Maria (cello) Serafin, som er fremragende utøvende musikere på hvert sitt hold. Etter å ha bodd og konsertert ulike steder i verden i noen år, startet de Trio Serafin i 2015. Siden den gang har de spilt land og strand rundt, som trio og sammen med andre – blant annet Helga Johanne Størdal, som de har lagd juleturné og juleplate sammen med.

Helga Johanne Størdal er sanger, tekstforfatter og prosjektmaker med forkjærlighet for å utvikle egne konsepter i skjæringspunktet mellom musikk og tekst. Hun samarbeider ofte med samtidskomponister om utvikling av ny musikk og skriver både tekst og musikk selv. På prosjektene med Trio Serafin er hun primus motor, og hun har gjendiktet de fremmedspråklige tekstene til norsk. De fleste musikalske arrangementene på konserten er ved komponist (og mor) Ewa Serafin.

ANNONSE

Konserten starter klokken 19.00.

(Innsendt sak)

ANNONSE

Fritt behandlingsvalg i Østfold: 75 mill ut av sykehusbudsjettet

El-sykkel stjålet i Oslo – funnet i Mysen