Brannbamsen Bjørnis skal besøke barnehagene i Indre Østfold, Marker og Skiptvet. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Ingen åpen brannstasjon i år, men Bjørnis skal besøke barnehagene

På grunn av smittesituasjonen i vårt distrikt har Indre Østfold Brann og Redning besluttet at det ikke er forsvarlig å gjennomføre åpen brannstasjon i år heller.

– Dette er en dag vi alle gleder oss til, så vi håper å kunne gjennomføre den neste år. Men i brannvernuka i uka 38 kommer vår gode venn Bjørnis rundt til alle barnehager i Indre Østfold, Marker og Skiptvet. Bjørnis er ikke bare opptatt av brannvern, men og av smittevern. Så han vil bare være utenfor barnehagens gjerde. Men vi kan prate, synge, danse og snakke om brannvern allikevel. I forbindelse med brannvernuka oppfordrer vi alle, store og små, til å ha et ekstra fokus på brannsikkerheten hjemme. Ta gjerne en titt på www.brannbamsen.no for nyttig informasjon og aktiviteter for barna!, skriver de på sin Facebook-side mandag.

ANNONSE

Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

ANNONSE

Brann i tre parkerte biler – en person pågrepet

Inviterer til årets siste åpne dag