– Sebastian gir oss bedre dekning i midtbaneleddet

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

Tidligere i august signerte den unge Mysen-mannen Sebastian Remme Berge for Arendal Fotball. Midbanespilleren har blant annet spilt i Molde og nå sist Ull/Kisa i OBOS-ligaen.

– Vi er veldig fornøyd med at Sebastian nå er klar for Arendal, sa teamleder og ansvarlig for spillerlogistikk Bjørge Fedje til arendalfotball.no i starten av august (ekstern lenke)

Arendal Fotball har hatt en god sommerinnledning og ønsker å kjempe i toppen også utover høsten. Der har de nå behov for å styrke stallen ytterligere.

– Sebastian gir oss bedre dekning i midtbaneleddet, samtidig som han også kommer inn med rutine og erfaring fra et høyere nivå. Vi har hatt en veldig konstruktiv dialog med Ull/Kisa om denne overgangen og vi er takknemlige for at de har bidratt til å legge til rette for at Sebastian nå blir Arendal-spiller, skriver arendalfotball.no.

25-åringen ble i ung alder hentet til Molde, hvor han positivt bemerket seg selv om skader førte til at han ikke tok det siste steget med å etablere seg på A-laget. Han forlot rosenes by i 2015 med en alvorlig lyskeskade og måtte operere. Det tok nærmere et år før han var tilbake for fullt og i denne perioden i 3.divisjonsklubben Ullern. Etter hvert ble han hentet til Ull/Kisa i 2018.

Har markert seg positivt

Mysen-mannen har allerede rukket å markere seg svært positivt i sin rolle som indreløper på Arendals midtbane. Han har ikke scoret noen mål ennå, men har vært direkte involvert i flere mål i de tre kampene han så langt har spilt for klubben.

ANNONSE

– Fotballmessig har det ikke vært noen stor overgang å komme hit fra Ull/Kisa. Stallen er på nivå med det man finner i OBOS-klubbene og opplegget rundt klubben er mer profesjonelt enn jeg forventet. Her er det fremragende fasiliteter, gode trenere og et godt støtteapparat, fastslår Sebastian Remme Berge til arendalfotball.no (ekstern lenke)

Han tror det går mot en meget spennende høstsesong i Arendal.

– Det er viktig å ta tre poeng i flest mulig kamper, men vi er aller mest opptatt av gode prestasjoner. For med gode prestasjoner, så kommer også poengene, sier han til nettstedet.

(Kilde: Arendal Fotball)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.