Starter opp med sangkvelder igjen

Peggy Enerud Fjeldberg og Jostein Kirkenes med sangteamet Misjonsbefalingen kommer til sangkveld

Etter en lang koronapause starter vi opp igjen tirsdag 7. september med sangkvelder i Filadelfiakirken i Mysen. Denne gang får vi besøk av Misjonsbefalingen og Evangeliesenterets mangeårige musikkleder Jostein Kirkenes fra Ørje.

  • Av: Olav Nygård

Jostein har sluttet i Evangeliesenteret og er nå leder for sanggruppen Misjonsbefalingen. Med seg som solist kommer Peggy Enerud Fjeldberg som er gift med Sven Olav Fjeldberg som spiller trommer og er fra Sarpsborg. Alex Lindberg fra Fredrikstad og Øistein Molteberg fra Rakkestad deltar med sang og gitar

I 30 over år har Kirkenes jobbet i Evangeliesenteret som sang- og musikkleder, men nå er han leder for sanggruppen Misjonsbefalingen. De er ofte å se og høre på sangprogrammer som vises på TV-kanalen Visjon Norge.

Kirkenes forteller om sitt første møte med Evangeliesenteret som om det skulle vært i går.

– Men det er en stund siden, nemlig 27. september 1985. Jeg kom til Roa Evangeliesenter, og skulle være sivilarbeider. Litt rart med en gang, men jeg likte meg egentlig fra første stund. I 1987 ble jeg fast ansatt som miljøarbeider, og senere sang- og musikkleder for Sentermusikken.

ANNONSE

Ser man bort fra sivilarbeidertjenesten, har Jostein Kirkenes vært ansatt i Evangeliesenteret i mer enn 30 år og vært sang- og musikkleder meste av tiden. Kirkenes trivdes godt i Evangeliesenteret, men kjente at tiden var nå inne for å utvide arbeidsområde til å reise rundt i hele Norge og delta mer i Visjon Norge sine sangprogrammer, sier den blide Østfoldingen som bor i Ørje, men som opprinnelig er fra Askim.

– Årene med Lise og Ludvig betydde mye for meg. Han har vært med Lise og Ludvig Karlsen til Israel 5 ganger som musikalsk reiseleder, sier Jostein Kirkenes.

Ønsker du å høre frisk sang og musikk med kjente bedehussanger og sanger fra den kjente sangforfatter og komponisten Aage Samuelsen så la ikke denne anledningen gå ifra deg. Det blir solgt kaffe og skoleboller i Opsahl Cafe i pausen.

(Innsendt sak)

ANNONSE

Kjenner du noen som fortjener kommunens ildsjelpris?

Bil kjørte av veien – fører fraktet til Kalnes