BILDER: Ladies Tour of Norway

NTB
NTB
4 minutter lesetid

Fredag gikk Ladies Tour of Norways andre etappe i Indre Østfold.

  • Se bilder og video nedover i saken!

Riejanne Markus støtet med litt over to mil igjen og tråkket til nederlandsk seier på 2. etappe i Ladies Tour of Norway. Også fredag feilberegnet hovedfeltet.

Jumbo-Visma-rytteren holdt akkurat unna for hovedfeltet på vei inn til målgang i Mysen. Hun vant foran Coryn Rivera fra USA, mens Stine Borgli ble beste norske på 9.-plass.

– Det ble vel mye kjør og stopp. Selvfølgelig ville vi ha et samlet felt inn til mål, men det ble litt som i går. Mange satt og så på hverandre, sa Borgli til TV 2 etterpå.

Markus rykket fra to franske bruddkolleger med underkant av 24 kilometer igjen. Støtet kom da bruddet var i ferd med å bli kjørt inn.

Også på torsdagens åpningsetappe ble det bruddseier i Ladies Tour of Norway. Da vant amerikaneren Kristen Faulkner så vidt foran Susanne Andersen.

ANNONSE

Faulkner beholdt ledertrøya med et nødskrik. Siden luken mellom Markus og hovedfeltet ikke ble større enn den var, trillet amerikaneren – i tråd med reglene – inn til samme tid som dagens etappevinner.

Fredagens 145 kilometer lange strekning gikk fra Askim til Mysen.

Rittet fortsetter lørdag med en etappe fra Drammen til Norefjell, mens avslutningen går mellom Drøbak og Halden søndag.

Video: Glenn Thomas Nilsen
Erik Unaas (foran fra venstre.) og Saxe Frøshaug (helt til høyre) deltok på spinning sammen med de ansatte i Eidsberg Sparebank. Foto: Tone Krogh
Ordfører Saxe Frøshaug på spinning på Kulturtorget. Foto: Tone Krogh

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.