Slagsvold Vedum besøker Indre Østfold

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Onsdag kommer Sp-leder og statsministerkandidat Trygve Slagsvold Vedum til Askim. Med seg har han stortingsrepresentant Ole André Myhrvold fra Trøgstad, 2. kandidat Kjerstin Wøyen Funderud fra Våler og 3. kandidat Lars Vegard Fosser fra Rakkestad.

– Besøket er et av flere stopp i Østfold, som avsluttes med stort torgmøte i Fredrikstad på kvelden klokken 18.00 der Vedum åpner Senterpartiets valgkamp akkompagnert av Indre Østfold-bandet Smalltown, opplyses det i en pressemelding.

Vedum vil være på torget i Askim fra klokken 11.45 til 12.30 for å møte folk. Etter dette skal han besøke Mysen Kornsilo og mølle.

– Senterpartiet er i vinden, også i Østfold. Rett før ferien viste to lokale menningsmålinger at partiet ligger an til å få to stortingsrepresentanter fra Østfold. I tillegg til Indre Østfolds Ole André Myhrvold som nå har en periode bak seg, kan Kjerstin Wøyen Funderud fra Våler slå følge om disse målingene blir valgresultatet, står det å lese i pressemeldingen.

Partiet satser på oppløsing av monsterfylket Viken, beredskap, kampen for norske interesser og arbeidsplasser og tjenester nær folk som sine valgkampsaker.

ANNONSE

– Jeg tror strømprisene vi opplever når om dagen viser at vi trenger en regjering som ivaretar norsk industri og norske forbrukere framfor å bygge flere strømkabler og knytte Norge tettest mulig på EUs energipolitikk, sier Myhrvold i pressemeldingen.

(Kilde: Pressemelding)

Ole André Myhrvold. Arkivfoto: Privat

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.