Cecilie Skjåvik Emanuelsen og datteren Hanne Marion utenfor butikken hjemme på gården. Foto: Privat

– Jeg har alltid hatt en drøm om å starte egen bedrift

For litt over to år siden flyttet Cecilie Skjåvik Emanuelsen, hennes samboer og deres to barn fra Oslo til Trøgstad.

– Både jeg og min samboer kommer fra Finnmark, har vokst opp på landet og syntes det var fint så vi ville at våres barn skulle få oppleve det samme. Men det var tilfeldighetene som førte oss akkurat hit. Vi fant denne gården på Finn og falt helt for huset, plassen og området, sier Skjåvik Emanuelsen til indre24.no.

Hun sa opp jobben sin som legesekretær på Ullevål sykehus i fjor etter som det ble for langt å pendle.

I april i år startet de nettbutikken Kulebarn.no og nå har de åpnet butikk hjemme på gården.

– I mars kom Corona og det ble vanskelig å finne ny jobb. Det var da jeg bestemte meg for at nå må jeg tenke annerledes. Jeg har alltid hatt en drøm om å starte egen bedrift, i nærområdet her er det lite utvalg av barneklesbutikker så da tenkte jeg at nå har jeg muligheten. Jeg åpnet da nettbutikken Kulebarn.no. I den usikre tiden vi er inne i nå med Corona så føltes det tryggere samtidig er det mulig å nå ut til flere kunder over hele landet med en nettbutikk.

(Saken fortsetter under bildet)

ANNONSE

Datteren Hanne Marion Guttorm (snart 8 år) har begynt å interessere seg for klær og mote. (Foto: Privat)

Starter i det små

Etter å ha drevet nettbutikken en stund ble etterspørselen om å få se klærne så stor at de valgte å åpne butikk også.

– Vi starter i det små og har innredet lysthuset på gården til butikk men vi skal utvide etter hvert. Om vi da flytter butikken mer sentralt eller om vi bygger ut på gården har vi ikke bestemt oss for enda. Vi håper jo at kundene synes det er greit å komme hit på gården å handle.

Butikken tilbyr også hjemkjøring fra nettbutikken til de som bor i nærheten, samt om noen ønsker å kjøpe gave og slikt, så pakker de inn og bringer dit det skal.

– Det vi selger i butikkene våres er barneklær fra 0-10 år fra danske kvalitetsmerker. Minymo, CeLaVi, Creamie, Fixoni og pippi samt utstyr/gaveartikler til baby fra det svenske merket Elodie. Når vi utvider butikken kommer vi også til å ta inn klær til større barn.

Foto: Privat

ANNONSE

ANNONSE

33-åring tiltalt for Askim-drapet

Halden ber om flere åpne grenseoverganger