Are Høidal, Jens Petter Igland, Kristian Magnus Røine og Geir Billing i Mysen idrettspark. Foto: Adrian Sellstrøm

Har laget treningstrapp i Mysen

Det lages stadig nye muligheter for trening og mosjon utendørs i Mysen. Nå har det kommet opp en treningstrapp i tilknytning til aktivitetsparken Sparebankparken.

Parken hvor treningstrappa er etablert ligger ved siden av rackethallen og tvers ovenfor Måsan.
– Trappa er klar, men det gjenstår å plante trær rundt den. I tillegg håper vi at midtdelen kan kles i tre for sitteplasser, forteller Kristian Magnus Røine.

Sammen med Are Høidal, Jens Petter Igland og Geir Billing fra Mysen idrettspark viser han fram det nye tilbudet, som også skal kunne brukes til arrangementer.

– Russ 2015 har vært med på å sponse trappa med penger som egentlig skulle brukes til utstyr i ny svømmehall i Mysen, forteller Are Høidal.

De er takknemlige for at pengene nå gikk til treningstrappa, siden svømmehallen lar vente på seg, men poengterer at de håper den ballen fortsetter å rulle, og at de jobber videre for ny svømmehall.

Kristian Magnus Røine i aksjon i trappa. Foto: Adrian Sellstrøm

Gjengen i idrettsparken forteller om mye planlegging og jobb med den 7×15 meter store trappa.
– Det har vært litt av et prosjekt. Nå har vi en treningstrapp som skal vare i lang tid og som vi håper folk bruker, sier de.

Parken og trappa er for både ungdom og voksne, og de håper at voksne i området kan følge litt med og vise omsorg, siden parken ligger litt for seg selv. De forteller at det er muligheter for flere installasjoner på området.

Flere prosjekter på gang
– Vi ønsker å takke lokale sponsorer og samarbeidspartnere som har gjort dette mulig, som Eidsberg Sparebank, russen, Steinar Kvisler, Mona Betong og ingeniør Steinar Heller som har hjulpet oss underveis, ønsker de å få med.

Ildsjelene jobber også med flere andre prosjekter. De håper å få til noe nytt på grusbanen, og i tillegg jobber de for tiden med et nytt og spennende tilbud på Høytorp fort som skal være klart om noen uker.
– Dersom folk har ideer eller ønsker, ta gjerne kontakt med oss, oppfordrer Høidal.

Treningstrappa bakerst mellom den nye tennisbanen og aktivitetsparken. Foto: Adrian Sellstrøm

Se også:

Uværet fortsetter – kraftig regn på Østlandet mot helgen

UP stilte seg opp og kontrollerte trafikken