Stian Vedal. Foto: Privat

Skal gå 45 mil på tre uker – bidrar også til Barnekreftforeningen

I lengre tid har Stian Vedal fra Tomter hatt lyst til å gå Norge fra topp til bunn. Tirsdag 27. juli er han klar for etappen Finse-Lindesnes.

– Jeg er så heldig at jeg har en samboer som er minst like gal som meg, så jeg har fått tillatelse til å starte i år med Finse-Lindesnes. Det blir ca. 45 mil, som MÅ gjennomføres på 3 uker. Så jeg må gå over 2 mil hver dag i snitt. Først gjennom Hardangervidda, så ca. 11 mil langs asfaltveier og grusveier til slutt, sier Vedal.

For å øke presset på seg selv, samt gjøre turen mer samfunnsnyttig, ønsker han å bidra til Barnekreftforeningen.

– Det finnes altfor mange ting som trenger og fortjener støtte, men man må velge. Siden jeg både har små barn selv, og driver lekeland for barn, så syns jeg det er naturlig å velge denne organisasjonen. Dere kan bidra med enhver sum dere har lyst til, hvis dere ønsker å støtte dette, fortsetter Vedal, som er medeier i Sprett Trampolinepark AS.

Hans forslag er å finne en sum per mil han går.

– Den totale distansen skal bli ca. 45 mil. Så for eksempel 10 kr pr mil blir 450,- kroner. Firmaer må gi minimum 500,- for å få det utgiftsført/faktura.)

ANNONSE

Vil prøve og feile

– Jeg har allerede pådratt meg betennelse i lyskene 2 ganger under opptrening (en på hver side), samt vondt i beina generelt, så det er ikke garantert at det blir gjennomført. Men jeg vil heller prøve og feile, enn å ikke prøve i det hele tatt.

Tomter-mannen presiserer at ingen av pengene skal inn på hans konto. Alt skal betales direkte til Barnekreftforeningen. Han har som mål å skaffe 50 sponsorer, men drømmer om 100.

46-åringen kommer også til å legge ut oppdateringer fra turen på Instagram under «stianvedal». Turen starter 27. juli og må avsluttes 17. august for å rekke skolestart for hans sønn.

– Ønsker helst at støtte gis når turen er ferdig. Slik at støtten gjenspeiler hvor langt jeg klarte å gå. Her er lenken for å donere: minaksjon.barnekreftforeningen.no/16688. Der kan man også velge faktura, slik at man kan utgiftsføre beløpet som bedrift, avslutter Stian Vedal.

(Kilde: Sprett Trampolinepark Askim)

ANNONSE

ANNONSE

Mange kreative sommerskoleaktiviteter i Østfold

Nå blir valgkortet digitalt