Foto: Privat

Arrangerte turnsportensdag – banken dukket opp med pengesjekk

I strålende sol lørdag arrangerte Skiptvet turnforening «Turnsportensdag» på fotballbanen ved Kirkelund skole.

Dagen ble fylt med turnglede og is. I tillegg var det også salg av smågodt, snacks og drikke. Turnforeningen hadde også to show i løpet av dagen hvor temaet var sommer. Denne dagen ble det også loddtrekning med mange gevinster fra lokale sponsorer.

Turnere fra partiene; Foreldre og barn 2-3 år, gøy i gymsalen 4-5 år, idrettens grunnstige 6-8 år, showtropp og ungdomsstroppp fikk vist frem det de har lært med et show for familie og venner.

Fikk besøk av banken

Sparebankstiftelsen Askim (Askim & Spydeberg Sparebank) troppet også opp på arrangementet for å overrekke en sjekk til turnforeningen.

– Vi var så heldige å få besøk av gavmilde Askim & Spydeberg Sparebank som ga oss en sjekk på 270 000 kroner til utstyr til oppstart av Parkour til høsten. Vi ønsker alle våre turnere og flere nye velkommen til høsten, sier Henriette Mingeødegård, styreleder i Skiptvet turnforening.

Stiftelsen skal støtte varige prosjekter som bidrar til å utvikle kommunene Askim og Skiptvet til gode og bærekraftige samfunn. Gavene skal inspirere foreningene og lag til å dra i gang nye og gode initiativ som vil gi effekt på en større gruppe i lokalsamfunnet. Siden 2015 har Sparebankstiftelsen Askim delt over 19 millioner korner.

– Og når vi fikk søknad fra dere så faller dete inn under våre kriterer, så da ønsker jeg å overrekke en sjekk på kr. 270 000,- til nytt utstyr/ parkour bane, skriver Ann-Kristin Grønmyr på vegne av Sparebankstiftelsen Askim i brevet til turnforeningen.

Foto: Privat
Foto: Privat


Lars Bohinen blir ny Sarpsborg-trener

Se den nye musikkvideoen til Hagle