Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

Gjentar suksessen fra i fjor – arrangerer sommerkjøreskole

Sommerkjøreskolen ble for første gang gjennomført i Trøgstad i fjor. Arrangørene gjentar i år suksessen fra i fjor fra 19. juli til 23. juli. Alle dagene er 10.00 til 15.00.

– I tillegg vil det bli mulig å kjøre masse resten av sesongen. Det er viktig at du kan være med alle 5 dagene, skriver Trøgstad Frivilligsentral på sin nettside (ekstern lenke)

Dette arrangeres av NMK Trøgstad, Trøgstad Frivilligsentral/ BUA Trøgstad og Home-Start Familiekontakten Indre Østfold.

Barn og ungdom født i 2005-2015, altså om du skal begynne i 1. klasse eller nå går på barne- og ungdomsskolen, kan delta på dette.

Arrangementet er gratis

Det er kun 30 plasser og påmeldingen åpner lørdag 5. juni klokken 12.00. Tilbudet er gratis for alle.

– Du må bo i Indre Østfold kommune. Dersom du var med i fjor må vi la nye barn få prøve seg i år, skriver de videre.

Deltakerne vil på sommerkjøreskolen få teoretisk og praktisk opplæring, og kan få kjørt både go-kart og motorcross.

ANNONSE

– Vi har fått støtte fra Gjensidige Stiftelsen både i år og i fjor. Vi har derfor kjøpt inn kjøretøy og kjøredresser og annet nødvendig utstyr som vi låner vi ut gratis. I år har vi også fått støtte til å dekke egenandel for alle deltagerne på kr 2200,- som dekker medlemskap i NMK, lisens for go-kart, motocross og lisenskurs. Det blir servert lunsj og alle deltagere får et par hansker, balaclava og t-skjorte, skriver frivilligsentralen.

Arrangementet i fjor ble en kjempestor suksess med glade barn og unge, foreldre og frivillige som opplevde fellesskap og mestringsfølelse.

Har behov for flere frivillige

– Vi hadde mange fantastiske frivillige med i sommer og trenger noen nye frivillige til neste år som kan hjelpe til med litt praktisk under sommerkjøreskolen. F.eks å ordne med mat og drikke, passe på at alle har det bra, hjelpe til med utdeling av utstyr osv. Har du erfaring med motorsport trenger vi også flere som kan bidra med opplæring, skriver frivilligsentralen på sin Facebook-side.

(Kilde: Trøgstad Frivilligsentral)

ANNONSE

ANNONSE

Hva betyr en god oppvekst for deg?

FHI: Koronaepidemien forsvinner snart i Norge