Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Ny sommer med buss-for-tog

Skal du kjøre bil eller ta toget på Østlandet i sommer, bør du planlegge reisen og sette av ekstra tid. Det blir veiarbeid og buss-for-tog på flere strekninger.

Mens folk flest lar humla suse, spiser is og nyter ferien, skal det jobbes for å ruste opp Østlandets transportårer. Det årvisse arbeidet må til for å vedlikeholde og fornye veier og bane.

– Vi ønsker at folk skal kunne reise raskt, trygt og komfortabelt. Det betyr at vi har en stor jobb å gjøre, både med å vedlikeholde dagens anlegg og bygge nytt der det trengs, sier Victor Hansen, direktør for kunde- og trafikkinformasjon, Bane NOR.

Derfor samarbeider Statens vegvesen, Ruter, togselskapene og Bane NOR for å informere og finne de beste løsningene for kunder og naboer mens arbeidet pågår.

For oppdatert informasjon om din reise og hvordan du skal komme deg frem; se nettsidene eller reiseplanleggerne til EnturRuterVyGo-Ahead og Flytoget.

ANNONSE

Påvirker Østre Linje

Fra 26. juni til og med 8. august skal det jobbes på jernbanestrekningene Drammen-Asker, Sandvika-Lysaker og Oslo S-Holmlia. I hele juli er det stengt fra Oslo S til Drammen/Spikkestad, og det blir tidvis og stedvis jobbing fra Drammen mot Gulskogen og Sande, og fra Holmlia til Rygge og Mysen/Rakkestad.

Strekningen Oslo S-Rygge og Oslo S- Mysen/ Rakkestad blir stengt i perioden fra 14. juli til og med 8. august.

(Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Mottok Benjaminprisen for 2020

Ny norsk storsatsing på bærekraftige fôringredienser