Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby t.h. delte ut Benjaminprisen for 2020 til Glemmen VGS i Fredrikstad. Bunia Ahmed Chaaban t.v. og Mayu Synnøve Eduardo-Karlsen tok imot prisen under et besøk i Kunnskapsdepartementet lokaler i Oslo på vegne av de andre elevene. Foto: Torstein Bøe / NTB

Mottok Benjaminprisen for 2020

Glemmen videregående skole i Fredrikstad ble i desember tildelt Benjaminprisen 2020. Tirsdag overleverte kunnskapsminister Guri Melby (V) prisen.

Skolen fikk prisen for sitt systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering ved å involvere elevene.

LES OGSÅ: Kjære Glemmen videregående: Gratulerer og tusen takk (ekstern lenke)

– Jeg er imponert over hvordan skolen involverer elevene i arbeidet med å skape en skole der alle føler de kan være seg selv, og der elevene sier de gleder seg hver dag til å komme på skolen, sa Melby.

ANNONSE

LES OGSÅ: Får Benjaminprisen 2020

(©NTB)

 F.v. skolemiljøleder Espen Schei Gresvik ved Glemmen videregående skole sammen med elevene Bunia Ahmed Chaaban og Mayu Synnøve Eduardo-Karlsen, etter at de tirsdag på vegne av skolen mottok Benjaminprisen for 2020. Foto: Torstein Bøe / NTB
 F.v. skolemiljøleder Espen Schei Gresvik ved Glemmen videregående og elevene Bunia Ahmed Chaaban og Mayu Synnøve Eduardo-Karlsen ble tirsdag på vegne av skolen overrakt Benjaminprisen for 2020 av kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby. Foto: Torstein Bøe / NTB
Foto: Torstein Bøe/ NTB

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE

Tidenes Norges-sommer!

Ny sommer med buss-for-tog