Nye generator og nye søppelkonteinere i Heimlia i Trøgstad

Nå har det blitt satt opp en generator på hele 616 hk på Heimlia i Trøgstad. Rett nedenfor Bo og Service-senteret.

Lurer på hva den er til? Vil den bråke når en settes i gang? Jeg som bor i nærheten har ikke fått noen informasjon på hva som foregår, og da her nok ikke andre fått informasjon heller. Samtidig er det satt opp nye søppelkonteinere rett ved siden av generatoren, ikke at det gjør så veldig mye, men jeg pratet med min nabo som gruet seg til vinteren, for det går en litt bratt bakke ned til konteinerne, og det kan bli glatt til vinteren, og de med rullator og har dårlige bein får et problem på glatta. Skal vi bare vente å se, til noen brekker beina eller lårhalsen?

Med vennlig hilsen
Jan Erik Rolstad som bor i nærheten

ANNONSE

(Leserinnlegg)

ANNONSE

ANNONSE

Lokale ungdommer skal skape positive opplevelser for beboere

Fem nye smittetilfeller torsdag