Tre ansatte og en beboer smittet

Det er påvist ytterligere smitte ved omsorgsboligene på Edwin Ruuds omsorgssenter i Mysen. Totalt er det nå tre ansatte og en beboer som har testet positivt på Covid-19.

– En av de ansatte og beboeren er fullvaksinerte, men allikevel har de blitt smittet av covid-19. Indre Østfold kommune er i dialog med Folkehelseinstituttet (FHI) vedrørende saken, opplyser kommunen på sin nettside onsdag kveld.

Alle beboere og ansatte i de berørte omsorgsboligene er testet og det er ventet flere prøvesvar torsdag.

– Inntil videre har vi stengt for besøk til omsorgsboligene. Vi ber om forståelse for at vi anser det som nødvendig å stenge for besøk inntil situasjonen er stabilisert. Sykehjemmet for øvrig er åpent for besøkende med de retningslinjene som er gjeldende, skriver Indre Østfold kommune.

ANNONSE

Onsdag er det tre nye smittetilfeller i Indre Østfold kommune. Alle tre er nærkontakter til tidligere smittetilfeller. Til sammen ble 244 personer.

  • Per 19. mai kl. 21.15 er det 1 153 personer som har fått påvist smitte i vår kommune. Dette er det totale antallet fra man startet å teste 1. mars 2020 og frem til i dag.
  • Per 18. mai er det gjennomført 50 353 tester. 

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE

Disse kommunene får flere doser

Den første enerettsavtalen for drosjetransport er signert