Åpnet ny vandreutstilling: – Hva er frihet for deg?

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Vandreutstillingen med innbyggernes bilder var i fjor en del av Indre Østfold kommunens åpningsmarkering. I år har de valgt en annen vinkling på utstillingen.

– Basert på året som har gått, er vi alle frarøvet en del av friheten vår. Årets vandreutstilling kommer fra mennesker som har blitt fratatt friheten av andre grunner enn pandemien. Hva er frihet for dem?, skriver seksjon kulturutvikling i Indre Østfold kommune i en pressemelding.

De håper at publikum vil sette like stor pris på årets utstilling som de har kalt «FRIHET» Gjennom noen måneder i 2021 har Indre Østfold fengsel, Phoenix Haga og Indre Østfold krisesenter bidratt med bilder til denne utstillingen. De er nå stolt av å kunne presentere deres tanker og utrykk.

ANNONSE

– Så ønsker vi at du som publikum tar deg tid til ettertanke når du ser utstillingen. Hva er frihet for deg? Er du fri til å elske hvem du vil, til å tro på hva du vil, til å leve slik du ønsker?, skriver de i pressemeldingen.

Utstillingen, som er produsert av seksjon kulturutvikling, ble offisielt åpnet 17. mai. Denne står nå utenfor Kulturtorget i Mysen før det flyttes videre til Skjønhaug, Askim, Spydeberg og Tomter.

Foto: Glenn Thomas Nilsen
Foto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.