Jeg imot røkla!?

Leserinnlegg
4 minutter lesetid

Dette utbrøt jeg selvsikkert flere ganger for over 40 år siden, da jeg spilte fotball mot klassekamerater i friminuttet på barneskolen.

Av: Fylkesleder Vidar Heggen (Demokratene, Østfold) – 1. Stortingskandidat

Nå slipper jeg å rope det, vi er nemlig en stor, raskt voksende, tenkende gjeng som kaller oss Demokratene. Fellesnevneren er at det er oss, altså VI imot røkla. Vi er det klart største av de få anti globalistiske partiene- som virkelig setter Norge og fornuften først.

Alle de andre partiene, fra Rødt til Frp, har- gjennom de store linjene- drevet med en globalistisk politikk i 30-40 år. Det bare ble sånn. Norges utvikling har bare blitt sånn. Nei, det ble bare ikke sånn. Politikken som er ført har gjort at det har blitt sånn. Om det er Arbeiderpartiet, Krf eller Høyre som har hatt statsministeren, har egentlig ikke spilt noe særlig forskjell, da både de styrende og opposisjonen har bare latt «det drive»..

Folket har stemt og hatt fokus på en høyre akse og en venstre akse-som om det var det viktigste. Alt i alt, har det vært underliggende, da mesteparten av politikken likevel lå fast.  Skattelettelsen for en borgerlig regjering kontra en sosialistisk styrt regjering, for folk flest, ble marginal, mens de store linjene og spørsmålene ble ikke forandret av noen av partiene…

Hvorfor elektrifisere sokkelen? Hvorfor er det så mye knivstikkinger nå kontra før? Hvorfor bruke 36 milliarder på et regjeringsbygg? Hvorfor skal vi ha opp  900  ødeleggende vindturbiner til? Hvorfor skurrer så mye ved Corona håndteringa? Hvorfor øker strømprisene? Hvorfor sitter en med følelsen av at det meste går i feil retning med dette landet? Jo, det er fordi det meste går i feil retning. Norge vanstyres, mens fasaden holdes oppe av for eksempel den sosialistiske oppdragende kolossen NRK-som har over 6 milliarder (av våre penger) å bruke på ensrettet, ensidig, kalkulerende og en jevn snedig propaganda flyt.

ANNONSE

Ved å bruke litt kritisk samfunns analyse, finner en feil på feil …

Vi vil sette Norge først. Det som gagner Norges befolkning, landet og Norges interesser, det kommer først. Enkelt og greit. Vi ønsker å unngå offentlig sløsing (både med tid og penger), effektivisere der det er systemfeil. Vi vil komme oss ut av Schengen, EU/EØS, Parisavtalen og alt mulig rart vi ikke trenger å låse oss opp mot, og kaste penger etter. Vi vil ha makta til folket, ikke at eliten kjører landet langt ned i grøfta på den ene og andre måten. Synes du også at det er mye rart, og mye som «skurrer», vel, da har du kun et valg. Du får bli med oss, fordi de andre partiene kommer IKKE til å forandre hovedlinjene. Dessverre. Jeg lover. Du ser hva som er skjedd siste 30 år? En bør virkelig prøve NOE ANNET når det har skjært seg såpass kraftig. Det blir oss (patrioter) mot røkla.

La kampen begynne.

(Leserinnlegg)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.