Helse- og omsorgs minister Bent Høie sier regjeringen vil komme med råd til fullvaksinerte personer på onsdagens pressekonferanse. Foto: Torstein Bøe/ NTB

Regjeringen varsler nye råd til fullvaksinerte

Helseminister Bent Høie (H) sier at regjeringen vil komme med nye råd til fullvaksinerte personer på onsdagens pressekonferanse.

– De fleste fullvaksinerte er de aller eldste, og de har fått noen råd om at de for eksempel kan klemme sine nærmeste, sier Høie til NRK.

Han sier dette er noe regjeringen nå jobber mye med og at de vil komme med flere råd til de som er vaksinert på onsdagens pressekonferanse.

– I dag kommer vi også til å komme med noen flere råd til de som vaksinerte, sier Høie, som ikke ønsker å si noe mer om hva disse rådene vil innebære.

ANNONSE

Over 1,2 millioner nordmenn har fått første dose av koronavaksinen i Norge, mens nærmere 310.000 har fått andre dose og dermed er fullvaksinert.

Helseministeren holder pressekonferanse onsdag ettermiddag klokka 13. I tillegg til Høie vil helsedirektør Bjørn Guldvog og avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet være til stede.

(©NTB)

ANNONSE

ANNONSE

Kraftig brann i Hærland – bygning brant ned

Gressbrann ute av kontroll i Degernes