Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Rødt nivå på skolene i Askim

Fra og med fredag 23. april går skolene i Askim inkludert Steinerskolen over på rødt tiltaksnivå. Ungdomsskolene fortsetter på rødt nivå som i dag.

Dette varer foreløpig frem til og med 2. mai på grunn av smittesituasjonen.

– Fredag blir det hjemmeskole for alle elever, og den enkelte skole vil i løpet av fredag 23. april sende ut informasjon om gruppeinndeling og timeplan for neste uke (uke 17), opplyser Indre Østfold kommune på sin nettside.

Man har valgt å holde SFO åpent for barn med foreldre i samfunnskritiske yrker.

– Skoleelever tilhørende skoler innenfor gamle Askim kommunes grenser, som er på rødt tiltaksnivå, kan i perioden 23. april – 2. mai 2021, ikke delta på i idretts- og fritidsaktiviteter, skriver de videre.

ANNONSE

Tiltaksnivå for skoler og barnehager fra og med 26. april

Følgende tiltaksnivå gjelder for skole og barnehager fra og med mandag 26. april:

  • Rødt tiltaksnivå på skolene i Askim:
    • Skolene i Askim, inkludert Steinerskolen, går over på rødt tiltaksnivå fra fredag 23. april, og ungdomsskolen fortsetter på rødt nivå som i dag. Tiltaksnivået varer foreløpig fram til og med 2. mai på grunn av smittesituasjonen.
    • Fredag blir det hjemmeskole for alle elever på barneskolene i Askim, og den enkelte skole vil i løpet av fredag 23. april sende ut informasjon om gruppeinndeling og timeplan for kommende uke. 
    • SFO er åpent for barn med foreldre i samfunnskritiske yrker.
  • Askim og Mysen videregående skole fortsetter på rødt tiltaksnivå.
  • Alle andre skoler og barnehager i kommunene er på gult tiltaksnivå.

Idretts- og fritidsaktiviteter

Skoleelever og barnehagebarn bosatt i Indre Østfold kommune, og som går på skoler eller i barnehager som er på rødt tiltaksnivå, kan ikke delta på idretts- og fritidsaktiviteter i den perioden skolen eller barnehagen er på rødt tiltaksnivå.

(Kilde: Indre Østfold kommune)

LES OGSÅ:

ANNONSE

Meldte om brann i bygning

Ingen nasjonale lettelser før 17. mai