Skjønhaug barnehage. Foto: Glenn Thomas Nilsen

13 barn og fire ansatte skal testes

Mandag er det påvist smitte ved en avdeling i Skjønhaug barnehage i Trøgstad. 13 barn og fire ansatte er definert som nærkontakter og skal testes.

– Det vises til mulig smitte av Covid-19 tilknyttet 2. trinn og 7. trinn ved Skjønhaug skole. Smitteoppsporingsteamet definerer foreløpig ikke elever i disse klassene som nærkontakter og skal dermed ikke være i smittekarantene, men elevene settes i avklaringskarantene i påvente av videre status rundt smittesituasjonen, opplyser Indre Østfold kommune.

I dag er det ett nytt smittetilfelle i kommunen. Den smittede er nærkontakt til tidligere smittetilfelle. Etter som det var en testfri dag på testsenteret søndag så ble denne testen gjennomført på legevakten.

LES OGSÅ:

UP skrev ut 19 forenklede forelegg

FHI regner med at alle har fått tilbud om vaksine i løpet av august