Kvinne pågrepet etter helikopterjakt ved Halden

Politiet har pågrepet en kvinne etter at de lørdag kveld satte i gang jakt med både helikopter og hund i skogen ved Ystehede utenfor Halden.

– Vi har pågrepet en kvinne et annet sted enn Ystehede. Vi har kontroll på flere personer, men ønsker ikke å si noe mer om detaljene nå, sier politiets innsatsleder Remi Kopperud til Halden Arbeiderblad.

– Vi har mer eller mindre avsluttet selve aksjonen på Ystehede nå, føyer han til.

Ett helikopter, minst fem politibiler og hunder var involvert i jakten på kvinnen som ble antatt å være i 60-årene. Et området mot Skriverøya ble sperret av.

– Da har politiet kontroll på formentlig rett dame som det er søkt etter, skriver Politiet i øst på Twitter like før kl. 20 påskeaften.

ANNONSE

Kvinnen rømte til skogs da politiet lørdag ettermiddag forsøkte å kontrollere bilen hun satt i. Kontrollen skjedde på bakgrunn av et tips om overlevering av en bag ved Elgåfossen på svenskegrensa.

– Bilen er funnet og to personer er pågrepet etter tolloven, men vi mangler en person: En dame som trolig er tidlig i 60-årene, sa operasjonsleder Svein Walle tidligere til VG.

Bagen er funnet, ifølge politiet.

(©NTB)

ANNONSE

ANNONSE

Kvinne målt til 132 km/t på E18

21 nye smittetilfeller i IØ