Alle elever og ansatte på denne skolen skal testes

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Det er sterkt økende smittetall i Indre Østfold, og gjennom smittesporingen er det oppdaget mer smitte knyttet til Askim ungdomsskole.

– Av den grunn er det besluttet at alle elever på Askim ungdomsskole skal bli testet. Alle elever bes om å forholde seg i ro og unngå sosiale sammenkomster utover egen husstand i tiden frem til resultat av test foreligger, opplyser Indre Østfold kommune.

De opplyser videre at alle elever og ansatte blir satt opp til testing mandag 5. april fra klokken 12.00 og utover dagen. Elever og ansatte vil få nærmere informasjon angående klokkeslett for test fra skolen.

LES OGSÅ: 21 nye smittetilfeller i IØ

ANNONSE

– Test deg!

I Indre Østfold er det de siste dagene mange tilfeller med ukjent smittevei, noe som betyr at det finnes en del smitte ute i samfunnet hvor man oppholder seg.

– Vi ber alle om å ha lav terskel for å teste seg hvis du har symptomer eller mistanke om smitte. Dette er tiden for å bry oss om hverandre, er du bekymret for en venn eller familiemedlem kan være smittet så bistå gjerne med å bestille time til koronatest. Kanskje noen vegrer seg for å ringe selv eller bestille time på nett. Takk for at du bryr deg, dette klarer vi sammen!, skriver kommunen.

LES OGSÅ:

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.