Kim Lunde er klar med ny låt. (Arkivfoto: Pressebilde)

Kim ute med ny låt

Fredag lanserte Kim Georg Lunde (kinGeorg) fra Askim sin nye låt «Om igjen».

Låta ble først presentert i Eftan på NRK Østfold. Kim er også kjent som vokalist i bandet Sørgekåpe.

I lanseringsskrivet kan man lese følgende:
«I 2016 står en ganske så nervøs gutt i TV2 bygget på Karl Johan for gjøre sin første opptreden på nasjonal TV på God Morgen Norge! I dag er han kinGeorg da var han frontfigur i bandet Sørgekåpe som har turnert med blant annet Seigmenn, gått inn og ut av studioer på nasjonale radioshow samt listinger, ikke minst vært med CC Cowboys på flere gigs.

I 2019 startet kinGeorg sin solokarriere. Som låtskriver og vokalist leverer han hardtslående tekster om oppturer og nedturer med en fengslende tilstedeværelse på scenen. Nå akter KinGeorg å fortsette å trollbinde. Sounden er mystisk, mørk pop som “ligger nærmere sjela mi”.

ANNONSE

Med produsent og låtskriver Johan Larsson, kjent fra OnklP & og De Fjerne Slektningene, stormer kinGeorg fremover med et sound som er spytta ut av nesa av både CC Cowboys og det svenske bandet Kent. Gjennom en mystisk blanding av fengende pop, mørk rock og en dash elektronika matcher KinGeorg sin særegne formidlingsevne med musikalsk egenart. Som soloartist har han funnet tilbake til røttene sine med mer personlige låter og råere tekster. I løpet av 2020 ga han ut flere låter, og har allerede på snaut 1 år overkjørt de lokale listene med låter.

kinGeorg skulle vært på turné med Bo Kaspers og CC Cowboys dette året. Satt på vent, som for så mange andre.

Det kommer video til låten, flere singler og et album.»

Om igjen cover.

ANNONSE

ANNONSE

32 nye koronasmittede i Sarpsborg

Åtte nye smittetilfeller – ny skole berørt