Hendelser i Østfold natt til søndag

Politiet i Øst har hatt nok å gjøre natt til søndag. Her er hendelsene politiet har lagt ut på Twitter i løpet av natten.


Kråkerøy klokken 00.09: Nødetatene er på stedet i forbindelse med en brann i et rekkehus. Full fyr i huset.

– Brannen er slukket og aktuelle boliger er gjennomsøkt. En person er kjørt til legevakt for sjekk, ellers ikke mistanke om at noen skal være savnet. En bolig er totalskadd, mens to er røykskadd. Vi jobber videre med etterforskning på stedet, meldte politiet i natt.

Lisleby klokken 00.20: Patrulje har sjekket en mann i 60-årene som lå og sov i et busskur. Overstadig beruset og overtatt av ambulanse.

Moss klokken 00.21: Tilsvarende beruset mann i 50-årene i Moss. Også han overtatt av en ambulanse.

Borgenhaugen klokken 01.04: En mann i 20-årene som var passasjer i bil som ble kontroll av en patrulje kom med en rekke skjellsord mot patruljen. Blir anmeldt for forulemping.

Halden klokken 01.44: Patruljen har avsluttet en fest. Få gjester, men noen flere enn kommunal forskrift tillater. Eier er gitt en kraftig advarsel og gjestene er sendt hjemover.

ANNONSE

Moss klokken 01.47: Patruljen har avsluttet en fest etter melding fra naboer som ikke fikk sove.

Fredrikstad klokken 03.25: Patruljen har vekket en beruset mann i 60-årene som lå og sov i gata. Sendt hjemover.

Sarpsborg klokken 03.07: En kvinne i 50-årene er innbragt og anmeldes for vold og skadeverk på en privat adresse. Spyttet og sparket etter en annen person rett foran patruljen etter de ankom adressen. Har også rasert boligen.

ANNONSE

ANNONSE

Kong Harald fyller 84 år – fortsatt sykmeldt

Avslutter testkravene for besøkende på sykehjem