Foto: Cornelius Poppe/ NTB

Slik registrerer du deg for vaksine

Fra og med nå kan du bestille time for koronavaksine i Indre Østfold. Så fort du har registrert deg blir du satt i kø, og deretter får du automatisk beskjed når det er din tur til å bestille time til vaksinering.

– Vi oppfordrer alle innbyggere som ønsker vaksine om å registrere seg i denne vaksinekøen så snart som mulig. Er du en av de som allerede har sendt inn bestillingsskjema, så vil du i løpet av denne eller neste uken få en sms/tekstmelding med beskjed om time til vaksine i uke 7 eller 8. Du trenger ikke å registrere deg på nytt, skriver Indre Østfold kommune på sin nettside (ekstern lenke)

Slik gjøres det:

  • Du går inn på lenken under som heter «Registrer deg for vaksinering her».
  • Du kommer da inn i det som kalles «vaksinekø». Her må du svare på en del spørsmål om deg selv og din helse. Dine svar blir brukt i prioriteringen av når den enkelte skal vaksineres.
  • Når det blir din tur, vil du få en SMS/tekstmelding med informasjon om hvordan du kan bestille time til vaksinering. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta flere uker eller måneder før det blir din tur. Dette avhenger hvor mange vaksinedoser vi får inn til kommunen. Du trenger imidlertid ikke gjøre noe i den tiden du venter.
  • Når du mottar SMS/tekstmelding, bestiller du selv dag og tidspunkt.

Registrer deg for vaksinering her (ekstern lenke)

Vaksinering i Marker:

I Marker kommune kan alle innbyggere over 18 år registrere seg.

Les mer om dette her (ekstern lenke)

Klaget over brystsmerter etter trafikkulykke

Diplom-Is henter tilbake Drillo-isen