Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Forlenger besøksforbudet

Indre Østfold kommune har valgt å forlenge besøksforbudet på sykehjemmene i kommunen. Årsaken er for å bidra til å stanse utbruddet av det engelske virusmutasjonen.

– For å beskytte de mest sårbare innførte vi nye tiltak 24. januar. Vi innførte besøksforbud på våre sykehjem, og vi fraråder sterkt besøk i omsorgsboliger. Tiltakene videreføres til og med søndag 7. februar. Beboere på sykehjem og bemannede omsorgsboliger er en utsatt gruppe, og vi innfører derfor besøksforbud og besøksrestriksjoner i den perioden de forsterkede tiltakene gjelder. Vi gjør unntak for pårørende til pasienter i livets siste fase, opplyser kommunen.

ANNONSE

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE

Separatutstilling med Vidar Bjørnerud

13 nye smittede i Halden – samtlige knyttes til utbrudd i ishall