Vaksineringen er i gang

Indre24
1 minutter lesetid

Onsdag åpnet vaksinasjonslokalene i Askim, og samme dag ble 72 personer på 85 år eller eldre vaksinert.

– I morgen er det satt opp vaksinering til det samme antallet personer.Det er mange flinke folk i sving som sørger for en god flyt i lokalet, og så mange hyggelige og gode innbyggere som møtte opp til sin vaksinasjonstime, skriver Indre Østfold kommune.

ANNONSE

Timebestilling er fullbooket

– Alle timer for vaksinering er fylt opp. Dette er timer som er satt opp ut i fra det antallet vaksinedoser vi har fått tildelt i de kommende ukene. Så snart vi har oversikt over hvor mange nye vaksinedoser vi får, åpner vi opp for timebestilling igjen, opplyser kommunen.

FOTO: Indre Østfold kommune
Frivillige bidrar også med vaksineringen. FOTO: Indre Østfold kommune

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.