Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Kommunen innfører besøksforbud

Indre Østfold kommune har valgt å innføre besøksforbud på sykehjem og de bemannede omsorgsboligene i kommunen.

– For å beskytte de mest sårbare innfører vi nye tiltak som gjelder fra 24. januar. Det innføres besøksforbud på våre sykehjem og i de bemannede omsorgsboligene i første omgang fra og med søndag 24. januar til og med søndag 31. januar, opplyser Indre Østfold kommune på sin nettside.

LES OGSÅ: Dette er de nye tiltakene for de ti kommunene

– Beboere på sykehjem og bemannede omsorgsboliger er en utsatt gruppe, og vi innfører derfor besøksforbud i den perioden de forsterkede tiltakene gjelder. Vi gjør unntak for pårørende til pasienter i livets siste dager.

LES OGSÅ:

Bil kjørte inn i lyktestolpe

Drapstiltalt nekter skyld – vil fremme egne sakkyndige i retten