Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Kirkene stenger – gravferder og bisettelser går som planlagt

Som følge av nedstengingen går dette også utover kirkene.

– Vi hadde håpet på å kunne holde åpent i flere av våre kirker søndag for nattverd, lystenning og stillhet, men nå er alt av arrangementer i Indre Østfold, også åpne kirker og dåpsgudstjenester, utsatt eller avlyst frem til 31. januar, skriver Den norske kirke i Indre Østfold i en pressemelding.

Videre skriver de også dette:

– Gravferd og bisettelser går som planlagt, og det er påbud om munnbind i disse seremoniene. Søndag kl. 11.00 sendes det digital gudstjeneste på alle menighetenes facebook-side, tatt opp tidligere i uka i Hærland kirke. Prest er Preben Axel Hodt, kapellan i Askim, organist er Leif Ingvald Skaug.

LES OGSÅ:

Bollestad ber folk unngå hamstring

NIF ber sine organisasjonsledd stanse all idrett