Vaksinering skjer i dette bygget i Askim. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Starter vaksinering av innbyggere i neste uke

Indre Østfold kommune opplyser torsdag ettermiddag at alle innbyggere, født i 1936 eller tidligere, nå kan bestille time for vaksinering.

– Vaksineringen vil foregå onsdag og torsdag i uke 4 og 5 mellom kl. 10.00-14.00 i vaksinasjonslokalene i Rådhusgata 20 i Askim (tidligere butikklokalene til Biltema), opplyser de på sin nettside.

SE OGSÅ: Les mer på denne siden (ekstern lenke)
VAKSINEN: Covid-19 vaksinen / coronavirus vaccine (ekstern lenke)

– Kommunen klarer ikke å nå ut til alle innbyggerne via tradisjonelle kanaler. Vi oppfordrer derfor alle til å ta del i å videreformidle informasjonen til andre innbyggere. Hvis du er pårørende, venn eller nabo til noen som ikke bruker internett eller leser avisen, ta ansvar for at din nærmeste familie, venner og naboer får informasjon og datoer for vaksinasjon når de er klare. Særlig gjelder dette for de eldste av våre innbyggere som bor alene, og som kanskje ikke har hjemmesykepleie eller et stort sosialt nettverk, skriver de videre.

Slik bestiller du time (ekstern lenke)

ANNONSE

– Har du spørsmål om din helsetilstand eller spørsmål som gjelder medisinske avklaringer må du avklare dette med din fastlege. Vaksinasjonstelefonen kan ikke besvare slike spørsmål.

Kommunens oppfordring:

– Sprøyten settes i venstre overarm. Vi anbefaler at du har på deg en vid kortermet trøye, slik at vi enkelt kan sette sprøyten i din venstre overarm.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE

– Bli mer hverdagsaktiv med Frisklivssentralens kampanje

Smitte på pizzarestaurant – ber gjester om å ta kontakt