Foto: Adrian Sellstrøm

Smitte på pizzarestaurant – ber gjester om å ta kontakt

Torsdag kveld skriver Indre Østfold kommune at det er oppdaget smitte på Campino i Mysen. Dersom du hentet mat på pizzarestauranten lørdag 16. eller søndag 17. januar, og ikke registrerte deg når du kom, må du kontakte koronatelefonen.

– Restauranten har ført besøksliste, og de som har oppført tydelig navn og korrekt telefonnummer blir kontaktet av vårt smittesporingsteam. Men vi er usikre på om alle gjester som har vært innom for å hente mat har registrert seg. Vi ber derfor alle gjester som har vært tilstede på Campino lørdag 16. eller søndag 17. januar, og som ikke har ført seg inn på registreringslisten, om å kontakte vår koronatelefon 477 80 110, skriver kommunen på sin nettside torsdag.

Videre skriver de følgende:

ANNONSE

– Dette er et tegn på at besøksregistrering fungerer, og vi gjør oppmerksom på at det ikke er noen fare å avlegge restauranten et besøk. Vi ber alle igjen om å følge oppfordringen til å registrere seg når de avlegger besøk på cafeer, restauranter, serveringsteder m.m., og at registreringen gjøres med tydelig skrift og korrekt telefonnummer.

Torsdag meldes det om ett nytt smittetilfelle i Indre Østfold.

ANNONSE

ANNONSE

Starter vaksinering av innbyggere i neste uke

Fører mistenkt for kjøring i påvirket tilstand